Lajme dhe Evente

Artikujt e fundit

Të informuarit mirë është pasuri. Në rubrikën Lajme dhe Evente mund të gjeni të gjitha informacionet mbi ndodhitë e fundit në botën e dizajnit, respektivisht mbi industrinë e qeramikës.

Lirë n’Gjermani, njejtë si n’Kosovë

Agimi Company si lider vendor në industrinë e qeramikës dhe sanitarisë vazhdon me ofertat e mahnitshme. Pas rritjes së eksportit të produkteve tona tani po…

Hypertouch – Prekja inovative

NDRIÇONI EMOCIONET Iris Ceramica Group prezanton Hypertouch , sipërfaqen inovative kapacitore që përmirëson funksionet e dizajnit përtej imagjinatës. Falë një teknologjie të fshehur, thjesht duke prekur lehtë…

Active Surface, pllaka e sëardhmes!

Aty ku dizajni dhe shkenca takohen, bukuria dhe mirëqenia jetojnë Active Surfaces® për dysheme dhe mure ofrojnë karakteristika unike për të përmirësuar mirëqenien dhe sigurinë e hapësirave…

×