Rreth Nesh

Ekipi

Si çdo gjë tjetër, qeramika evoluoi në një mënyrë dinamike. Tani nuk është më vetëm funksioni i mbulimit të hapjes jo rezistente ndaj ujit, por është art dhe dizajn në vetvete, stili i jetesës dhe bukuria që ndryshon perspektivën arkitekturore. Ne në kompaninë tonë punojmë çdo ditë pa pushim për këtë mënyrë jetese në shtëpinë tuaj.

Stafi

Ekipi ynë

Ekipi

Delikatesa e kompanisë tonë është stafi. Kompania jonë vlerëson dhe është e privilegjuar të ketë një staf të përqendruar dhe të përkushtuar që përbëhet nga mbi 50 profesionistë të talentuar. Në thelb të suksesit të kompanisë tonë është ekipi i ngushtë dhe bashkëpunues që punon së bashku për të arritur qëllimet dhe sfidat e kohës.

Historia kompanisë

Historia

Hapat e parë të biznesit i nisëm në vitin 2000, si një dyqan i vogël. Në një periudhë të shkurtër kohore, si kompani e zhvilluam këtë aktivitet në kushte pjesërisht të kënaqshme, por dëshira dhe vullneti ynë na bëri që të lobojmë më shumë në këtë fushë.
Gjatë kësaj periudhe “Agimi Company” filloi të bëhej edhe më e njohur. Pasi importuam të parët pllaka nga Italia, filluam të furnizojmë me produktet tona kompani të tjera vendase.

Përkushtimi ynë për punë, ndershmëria dhe sinqeriteti na mundësoi të rrisim klientelën tonë në masë të madhe. Kjo na shtyu të bëjmë një hap edhe më të madh drejt suksesit.

Në vitin 2019 Agimi Company hapi dyert e showroom-it me një sipërfaqe prej 3000 m² me standarde evropiane dhe arriti të krijojë staf prej 50 punëtorësh. Suksesi nuk ndaloi me këtë hap, ne hymë në bashkëpunim me kompanitë më prestigjioze në botë dhe vazhduam eksportin jashtë vendit.

Showroomi

Dëshironi që të na kontaktoni?

Klikoni në butonin në të djathtë dhe plotesoni formën

×