BLOG

14
Mar

Trendet 2024- Ekslusivisht produktet nga Antoniolupi trendi më i ri botëror

Këtë here një trend botëror që po merr zemrat e adhuruesve të dizajnit është përqendrimi në skulpturat e ujit dhe gurit. Një kombinim i shkëlqyeshëm i teknologjisë dhe artizanatit, këto vepra përbëjnë një përvojë unike që shkëlqen në pamjen e tyre estetike dhe në funksionin e tyre praktik. Në këtë kontekst, antoniolupi dallohet për ofrimin e një gamë të gjerë lavamanesh ikonikë, të cilat shfaqin me dinjitet gjithë potencialin e…

Read more →
×