Këtë here një trend botëror që po merr zemrat e adhuruesve të dizajnit është përqendrimi në skulpturat e ujit dhe gurit. Një kombinim i shkëlqyeshëm i teknologjisë dhe artizanatit, këto vepra përbëjnë një përvojë unike që shkëlqen në pamjen e tyre estetike dhe në funksionin e tyre praktik. Në këtë kontekst, antoniolupi dallohet për ofrimin e një gamë të gjerë lavamanesh ikonikë, të cilat shfaqin me dinjitet gjithë potencialin e materialesh së përdorura dhe cilësinë e punës së tyre artizanale. Kjo koleksion përfaqëson mrekullinë e inovacionit në dizajnin e interierit, duke sjellë në jetë lavamanë të shkëlqyeshëm që sjellin harmoni mes funksionalitetit dhe estetikës së jashtëzakonshme. Kur shtohen në ambientet e brendshme, këto lavamanë bëhen qendrat e vëmendjes dhe elementët që ndryshojnë tërësisht atmosferën e një hapësire.

Një gamë e gjerë propozimesh për lavaman ikonikë, me një personalitet të fortë, në gjendje të shfaqë të gjithë shkëlqimin e materialeve të pasura dhe cilësinë e punës së antoniolupi. Skulptura të vërteta të formuara nga mendimi njerëzor, nga fuqia e ujit, nga preciziteti i teknologjive të përparuara të vënë në shërbim të projektit. Elemente të lira të formave dhe madhësive të ndryshme por të bashkuara duke përdorur materiale të jashtëzakonshme si guri dhe mermeri, interpretues të një lidhjeje me territorin që gjen një balancë të përsosur në Itali. antoniolupi prezanton një koleksion lavamanesh të rëndësishëm, gjurmë të vërteta të marrë nga një bllok i vetëm materiali ose të fituara nga mbivendosja e disa vëllimeve, elemente që gjejnë personalizim natyral falë materialit unik, ngjyrave të tij dhe teksturave

.

Kanale të dendura që përshëndesin ujin dhe forcën e tij, duke e përmbajtur atë, duke e përforcuar atë, nëpërmjet një loje reflektesh dhe hijeshive të pafundme. Gurët dhe mermertë e të cilëve është i pasur vendi ynë janë protagonistë të jashtëzakonshëm të një gamë shumë të gjerë propozimesh që vazhdimisht pasurohen me modelet e reja. Forma të buta dhe të vazhdueshme të disa koleksioneve, sipërfaqet e rregullta dhe absolute të serive të tjera, shprehja e lehtësisë dhe soliditetit ndërsa karakterizojnë imazhin, gjithmonë të ndryshëm, të lavamanëve. Gurmazë kohësh, dëshmitarë të një bukurie absolute që tejkalon modat dhe tendencat për të lidhur përsëri njeriun dhe natyrën, krijimtarinë dhe kujtesën, dizajnin dhe komfortin. Pjesë unike si skulptura bashkëkohore që dialogojnë me ujin për të perpetuar ritin e pastërtimit.

Leave a Reply