Ofertat e fundit nga Agimi Company

Agimi

Ne në Agimi Company gjithmonë i kushtojmë rëndësi çmimit më të mirë. Gjithmonë ofrojmë mundësinë që produktet e preferuara të jenë në shtëpitë tuaja duke kursyer.
ir-belike-border_azure_queenblue-_-_-6020_2020-amb8-bathroom

Çmimi më i mirë në treg!

0a9c4647017995b1a5a50326a05e6fcf_XL

Lider në industrinë e qeramikës

RrethNesh

Nesh

Si çdo gjë tjetër edhe qeramika viteve të fundit ka evoluar në hapa shumë të shpejtë, që nga format e vogla tradicionale e deri tek pllakat me format të madh. Si kompani lidere në Kosovë dhe më gjerë Agimi Company gjithmonë ka sjell në treg risitë dhe inovacionet nga prodhuesit më të njohur botëror.
Në showroomin tonë me hapësirë me mbi 3000m² gjeni të gjitha llojet e pllakave dhe sanitarisë që të kompletoni shtëpinë tuaj të ëndërrave.

Sherbime Profesionale

Sherbime

icon

Pllaka

Të bukura dhe moderne

icon

Sanitari

Të pastra dhe elegante

icon

Llaqe

Të fortë dhe të sigurtë

Koleksionet e reja

Premium

Stilet e dizajnet e reja, trendet dhe tendencat per nje ambient sa më unik i gjeni të gjitha tek Agimi Company

Produktet

Produktet

Informacione

icon
123
Transporti Falas
icon
123
Kualiteti i larte
icon
1024
Vizualizime 3D
icon
123
Pagesa e Sigurte
×