Shower Tempered Glass Transparent Grid Black Frame 100×200 8mm

150.00

Weight 45 kg
Dimensions 100 × 200 cm
Efekti

Transparent

Hapësira

Banjo

Ngjyra

E Zezë, Transparent

Xham statik për ndarje të hapësirës së dushit. Dimensionet 90×200 cm me trashësi 8mm si dhe me profil metalik ngjyrë kromi.

Koha e liferimit: 24 ore

Categories: ,

Additional information

Weight 45 kg
Dimensions 100 × 200 cm
Efekti

Transparent

Hapësira

Banjo

Ngjyra

E Zezë, Transparent

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shower Tempered Glass Transparent Grid Black Frame 100×200 8mm”