Stafi

Stafi

Në thelb të suksesit të kompanisë tonë është ekipi i ngushtë dhe bashkëpunues që punon së bashku për të arritur qëllimet dhe sfidat e kohës.

Nderim Gashi

CEO

Endrit Gashi

Deputy Ceo

Arbër Gashi

COO

Blend Kastrati

General Manager

Mirsade Hasani Jashari

Accounting Director

Ardiana Veseli

Finance Manager

Florent Zeqiri

Developer of Financial Strategies

Erdina Bregaj

Import Manager

Gjevalin Froku

Sales Manager

Nora Buza

Deputy Sales Manager

Valmir Berisha

Finance Leader

Rinetë Makolli

Marketing Manager

Bardh Zullufi

Invoicing Specialist

Flamur Tërnava

Accounting Technician

Elsa Sabedini

Architect

Ermira Krasniqi

Architect

Reita Grajçevci

Sales Consultant/Architect

Kushtrim Vula

Sales Agent

×