BLOG

23
Apr

Agimi Company pjesë e forumit shqiptaro-zviceran, në Gjenevë

Forumi shqiptaro-zviceran, i mbajtur të premten në Centre de l’Espérance/8 Oak në Gjenevë, ishte një takim, i cili i ka bërë bashkë një numër të madh ndërmarrësish shqiptarë e zviceranë. Agimi Company, me përfaqësues Nderim Gashi dhe Endrit Gashi ishin prezent në këtë forum. Përmes eventit ata promovuan produktet të cilat përfshijnë gamë të gjerë të shumëllojshmërisë së keramikës, si dhe shërbimet e tyre të inovacionit në këtë sektor. Forumi…

Read more →
19
Apr

AgimiCompany, të ftuar special në Milano Design Week – Italgraniti Penthouse

AgimiCompany, të ftuar special në Milano Design Week - Italgraniti Penthouse Në fillimin e Milano Design Week 2024, një ekspozite e rrallë në zemrën e Brera Design District. "Italgraniti Penthouse", projekt i rrallë krijuar nga Andrea Parisio dhe Giuseppe Pezzano, po përshkruhej si një destinacion i pazakontë për të gjithë dashamirësit e dizajnit. Sot, në një prezantim të ngjarjes, përfaqësuesit e Agimi Company, Nderim Gashi dhe Endrit Gashi, kishin nderin…

Read more →
×