Agimi Company si lider vendor në industrinë e qeramikës dhe sanitarisë vazhdon me ofertat e mahnitshme. Pas rritjes së eksportit të produkteve tona tani po vijmë me një ofertë të mahnitshme. Bleni produktet e caktuara online dhe ato do të ju vijnë në derën e shtëpisë suaj kudo në Gjermani me të gjitha kosot e mbuluara nga kompania ( Transporti, dogana dhe te gjitha shpenzimet e shpedicionit).

Të gjitha pllakat me zbrijte janë me origjinë Spanjolle si dhe porcelan i klasit të parë (I).

Nexus Pearl Matte 120×120 10.7mm nga 45.00 €/m² në 28.00 €/m²

         

Granite Grey 75×75 Matte 9mm nga 28.00 €/m² në 19.50 €/m²

         

Contract White Matte 90×90 9mm nga 28.00 €/m² në 25.00 €/m²

         

Contract Anthracite Matte 90×90 9mm nga 28.00 €/m² në 25.00 €/m²

         

Sasia minimale e porosisë është 1000m².

Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni.

 

Leave a Reply