Contract Anthracite Matte 90×90 9mm

28.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 17.45 kg
Dimensions 90 × 90 cm
Efekti

Beton

Ngjyra

Antracit

Struktura

Mat

Contract është një koleksion jashtëzakonisht i gjithëanshëm i pllakave prej porcelani falë neutralitetit të modeleve të saj. Contractështë i përkushtuar ndaj një sërë formatesh, tonesh dhe përfundimesh, kombinimet e të cilave përshtaten në mënyrë të përsosur me çdo projekt arkitektonik, dizajni dhe enterieri të brendshëm. Kjo pllakë prej porcelani kombinon thjeshtësinë dhe përjetësinë, minimalizmin dhe universalitetin. Pjesët e tij vijnë në shtatë formate dhe katër nuanca gri për të krijuar atmosfera me një estetikë shumë tërheqëse.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 17.45 kg
Dimensions 90 × 90 cm
Efekti

Beton

Ngjyra

Antracit

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Contract Anthracite Matte 90×90 9mm”