NDRIÇONI EMOCIONET

Iris Ceramica Group prezanton Hypertouch , sipërfaqen inovative kapacitore që përmirëson funksionet e dizajnit përtej imagjinatës.
Falë një teknologjie të fshehur, thjesht duke prekur lehtë sipërfaqen e pllakës ku është i vendousr Hypertouch, aktivizohet një sistem i integruar sensorësh të automatizimit në shtëpi për të ndezur dhe fikur ndriçimin dhe pajisjet audio-video, për të kontrolluar dyert dhe dritaret dhe për të vendosur temperaturën e dhomës. Hypertouch rrit dizajnin dhe vazhdimësinë e sipërfaqeve, duke eliminuar pllakat e shëmtuara të mbulesës dhe çelësat e jashtëm.
Në këtë mënyrë sipërfaqet  mund të ndryshojnë atmosferën dhe t’i japin jetë mjedisit.

 

Hypertouch përdor një teknologji ekskluzive të projektuar dhe patentuar nga Iris Ceramica Group, e zbatueshme për pllakat qeramike të shpërndara nga Markat e ndryshme të Grupit.
Sipërfaqet Hypertouch karakterizohen nga dizajni, liria krijuese dhe thjeshtësia e përdorimit, duke interpretuar një mënyrë të re të projektimit të hapësirave të brendshme në përputhje me nevojat bashkëkohore të jetesës.

 

Leave a Reply