Author Archives

11
Dec

Hypertouch – Prekja inovative

NDRIÇONI EMOCIONET Iris Ceramica Group prezanton Hypertouch , sipërfaqen inovative kapacitore që përmirëson funksionet e dizajnit përtej imagjinatës. Falë një teknologjie të fshehur, thjesht duke prekur lehtë sipërfaqen e pllakës ku është i vendousr Hypertouch, aktivizohet një sistem i integruar sensorësh të automatizimit në shtëpi për të ndezur dhe fikur ndriçimin dhe pajisjet audio-video, për të kontrolluar dyert dhe dritaret dhe për të vendosur temperaturën e dhomës. Hypertouch rrit dizajnin dhe vazhdimësinë…

Read more →
11
Dec

Active Surface, pllaka e sëardhmes!

Aty ku dizajni dhe shkenca takohen, bukuria dhe mirëqenia jetojnë Active Surfaces® për dysheme dhe mure ofrojnë karakteristika unike për të përmirësuar mirëqenien dhe sigurinë e hapësirave dhe atyre që jetojnë në to, duke i kombinuar me vlerat më të larta estetike dhe teknike. Ato janë materiale që shtojnë përfitime të përhershme shëndetësore dhe higjienike në bukurinë e dizajnit, duke u ofruar projektuesve, administratave publike, sipërmarrësve dhe familjeve mundësinë për të bërë…

Read more →
×