Author Archives

10
Jan

Lirë n’Gjermani, njejtë si n’Kosovë

Agimi Company si lider vendor në industrinë e qeramikës dhe sanitarisë vazhdon me ofertat e mahnitshme. Pas rritjes së eksportit të produkteve tona tani po vijmë me një ofertë të mahnitshme. Bleni produktet e caktuara online dhe ato do të ju vijnë në derën e shtëpisë suaj kudo në Gjermani me të gjitha kosot e mbuluara nga kompania ( Transporti, dogana dhe te gjitha shpenzimet e shpedicionit). Të gjitha pllakat…

Read more →
×