Mystica Beige High Glossy 120×280 6mm

90.00

Weight 61.99 kg
Dimensions 120 × 280 cm
Efekti

Mermer

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

Krem

Struktura

Shkëlqim

Eleganca dhe delikatesa e ngjyrave pastel në të njëjtën pjesë. Me një ajër të butë harmonik dhe oriental, kjo pllakë porcelani do të tërheqë vëmendjen e të gjithëve. Është ekzotizmi që mund të shijojmë pothuajse çdo ditë. E disponueshme në pesë ngjyra (ngjyrë bezhë, e bardhë, blu, gri dhe e zezë) dhe në tre formate të ndryshme, pllaka jonë prej porcelani Mystica do të jetë prekja përfundimtare e projekteve tuaja.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 61.99 kg
Dimensions 120 × 280 cm
Efekti

Mermer

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

Krem

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mystica Beige High Glossy 120×280 6mm”