Granite Cream 60×60 Antislip 9mm

18.00

Weight 7.42 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Krem

Struktura

Vrazhdë

Është një material i përjetshëm, sipërfaqet e të cilit imitojnë në mënyrë të përsosur teksturat intriguese të graniteve me struktura të thjeshta dhe fragmente të vogla. Ideale për dysheme dhe pllaka muri, seria Granite vjen në pesë formate porcelani dhe katër nuanca. Struktura e saj mat dhe pak e hollë e bën atë një shtresë ideale që përshtatet me stile të ndryshme të dizajnit të brendshëm.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 7.42 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Krem

Struktura

Vrazhdë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Granite Cream 60×60 Antislip 9mm”