Alchimia White Brillo 15×15 9.5mm

Weight 0.34 kg
Dimensions 15 × 15 cm
Efekti

Porcelan

Struktura

Shkëlqim

Ngjyra

E Bardhë

Pllakat e vogla të murit të kuzhinës të serisë Alchimia krijojnë shtëpi bashkëkohore që nuk e humbin atë prekje delikate që na kujton ditët e gjata dhe pasditet e lumtura të fëmijërisë sonë. Alchimia mbush hapësirat me rehati për të na bërë të ndihemi plotësisht si në shtëpinë tonë. Trupi i bardhë qeramik i jep formë pllakave të murit të disponueshme në dy formate. Gjithashtu vjen deri në nëntë ngjyra dhe dy pjesë të dekoruara. Shkathtësia, si dhe shkëlqimi i brendshëm i këtyre pjesëve me përfundimin e tyre me shkëlqim, e bëjnë Alchimia një koleksion ideal për personalizimin e hapësirave.

Additional information

Weight 0.34 kg
Dimensions 15 × 15 cm
Efekti

Porcelan

Struktura

Shkëlqim

Ngjyra

E Bardhë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alchimia White Brillo 15×15 9.5mm”