Sublime White High Glossy 30×60 9mm

18.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 3.56 kg
Dimensions 30 × 60 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Shkëlqim

Seria Sublime është një koleksion qeramikash në një dizajn guri natyror që bashkon më të mirën e llojeve të ndryshme të mermerit në një material të vetëm në një mënyrë shembullore. Sublime arrin një rezultat të pasur në detaje, me damarët e vegjël gri që vetëm sa rrisin vlerën estetike të çdo pjese. Kjo pllakë mund të përdoret për dysheme dhe pllaka muri dhe disponohet në dy formate dhe përfundime për ta bërë çdo hapësirë të duket elegante dhe e sofistikuar.

Koha e liferimit: 24 ore

Categories: , , , , ,

Additional information

Weight 3.56 kg
Dimensions 30 × 60 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sublime White High Glossy 30×60 9mm”