Sensation White High Glossy 120×120 10.7mm

50.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 37.38 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Shkëlqim

Dolomiti transformohet me kalimin e kohës dhe nxehtësisë në gurin kristalor dhe pak transparent që frymëzon këtë koleksion. Sensation është një seri gresi prej porcelani me efekt mermeri me një stil të pagabueshëm. Natyraliteti i tij i pasur është shenja dalluese e tij dhe ka aftësinë për të përmirësuar çdo hapësirë falë pllakës qeramike XLife. Sado të gjithanshme aq edhe simpatike, pjesët e qeramikës me format të madh në këtë koleksion vijnë në tre madhësi për t’iu përshtatur të gjitha stileve dhe modeleve.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 37.38 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sensation White High Glossy 120×120 10.7mm”