Progress Pearl Matte 60×60 9mm

Weight 7.4 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Beton

Ngjyra

Hiri

Struktura

Mat

Progress është transformuar në pllaka dyshemeje dhe muri me efekt betoni me dizajne inovative. Kjo seri e pllakave prej porcelani të dizajnit të betonit prezanton tekstura të reja në dizajnin qeramik që tejkalojnë pritjet ndijore. Pllakat e porcelanit që përbëjnë koleksionin Progress janë paraqitur në formatin 60×60 dhe katër nuanca mat me të cilat mund të arrini atmosferë aktuale dhe bashkëkohore në dizajnet tuaja.

Additional information

Weight 7.4 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Beton

Ngjyra

Hiri

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Progress Pearl Matte 60×60 9mm”