Orobico Grey Glossy 120×120 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 31.81 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Porcelan

Ngjyra

Hiri

Struktura

Shkëlqim

Marble Experience është koleksioni brenda tre parimeve thelbësore që plotësojnë: përzgjedhja e mermerëve më të mirë, inovacioni teknologjik dhe materialet ekskluzive, për projektimin e sipërfaqeve unike.

Additional information

Weight 31.81 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Porcelan

Ngjyra

Hiri

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Orobico Grey Glossy 120×120 9mm”