Origins Dark Matte 80×80 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 13.15 kg
Dimensions 80 × 80 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

Argjend

Struktura

Mat

Koleksioni Origin nxjerr forcën minerale dhe hijeshinë stërgjyshore nga kuarciti, duke e interpretuar atë në një mënyrë të vendosur bashkëkohore, sipas parimeve intuitive të elegancës dhe ekuilibrit grafik.

Additional information

Weight 13.15 kg
Dimensions 80 × 80 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

Argjend

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Origins Dark Matte 80×80 9mm”