Norwich Anthracite Antislip 90×90 9mm

28.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 17.25 kg
Dimensions 90 × 90 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Antracit

Struktura

Vrazhdë

Norwich është një koleksion ku pllaka bëhet kanavacë mbi të cilën do të ngjyrosen projektet arkitekturore më bashkëkohore. Teksturat e saj fitojnë një bukuri të veçantë përmes nuancave delikate kromatike. Me pesë formatet dhe pesë nuancat e saj, është një nga seritë më të gjithanshme. Në veçanti, pllakat e saj me format të madh në gamën XLife shtyjnë mundësitë e arkitektëve në horizonte të reja.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 17.25 kg
Dimensions 90 × 90 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Antracit

Struktura

Vrazhdë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Norwich Anthracite Antislip 90×90 9mm”