Mistero Glossy 120×120 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 28.8 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Porcelan

Ngjyra

Shumëngjyrëshe

Struktura

Shkëlqim

Decora është një koleksion modelesh mbresëlënëse qeramike kushtuar dizajnit të brendshëm bashkëkohor. Frymëzimi figurativ dhe ngjyra kombinojnë një gjuhë vizuale të sofistikuar të gjeometrive të mëdha pop dhe buqetave të harlisura të bimëve.

Additional information

Weight 28.8 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Porcelan

Ngjyra

Shumëngjyrëshe

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mistero Glossy 120×120 9mm”