Melt Red Glossy 25×75 12mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 3.83 kg
Dimensions 25 × 75 cm
Efekti

Njëngjyrëshe

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

E kuqe

Struktura

Shkëlqim

Lëndë e lëngët, lëndë e ngurtë apo thjesht energji që çlirohet? Forca latente e materies ndryshon gjendjen dhe transformohet. Kufizimet janë liruar. Format që duken të qëndrueshme përshkohen dhe treten nga një energji jetike. Forca e jetës shfaqet në një mënyrë plastike, duke u bërë një lojë spektakolare e perceptimit vizual. Çdo lëvizje na kujton se materia është një luhatje konstante, dinamike. Shkrirja është forca jetësore që ndryshon vazhdimisht.

Additional information

Weight 3.83 kg
Dimensions 25 × 75 cm
Efekti

Njëngjyrëshe

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

E kuqe

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Melt Red Glossy 25×75 12mm”