Maxfine Panda White 150×300 6mm

190.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 71.4 kg
Dimensions 150 × 300 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Shkëlqim

Hapësira

Banjo, Enterier

Një material kaq inovativ sa thyen barrierat midis sipërfaqeve për arkitekturë dhe arredim.
Forca plus butësi, përmasa shumë të mëdha dhe një trashësi e ulët për të bërë dysheme, mure, orendi dhe përfundime. Jo vetëm sipërfaqet.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 71.4 kg
Dimensions 150 × 300 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Shkëlqim

Hapësira

Banjo, Enterier

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maxfine Panda White 150×300 6mm”