Marquina High Glossy 60×60 8.5mm

25.00

Weight 7.03 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Zezë

Struktura

Shkëlqim

Venat delikate të bardha që thyejnë sipërfaqen e këtyre pllakave me efekt mermeri të zi i japin asaj një bukuri pothuajse fantastike. Ky material është ideal për dekorimin e brendshëm të dyshemeve, mureve, banjove, tavolinave të kuzhinës dhe pjesëve zbukuruese, pasi kombinimi i të zezës me penelën e bardhë është perfekt dhe ofron një mori përshtatjesh të mundshme estetike. Kjo qeramikë e stilit mermeri e fisnikërisë elegante nuk lë askënd indiferent. Ai ofron mundësi të pafundme nëpërmjet pesë formateve dhe përfundimeve të tij me shkëlqim, të lëmuar dhe mat.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 7.03 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Zezë

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marquina High Glossy 60×60 8.5mm”