Lixium Cream High Glossy 60×120 10.5mm

35.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 17.25 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Mermer

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

Krem

Struktura

Shkëlqim

Me një dizajn të jashtëzakonshëm të disponueshëm në pesë ngjyra të ndryshme (krem, jade, blu, gri dhe e zezë), ky dizajn do të jetë një bast i sigurt për të shfaqur projektet tuaja pa hequr dorë nga kapaciteti dekorativ i dizajnit të tij. Format dhe ngjyrat e saj japin qetësinë dhe qetësinë që karakterizon peizazhet detare, si dhe florën e saj karakteristike, ndërsa shkëlqimi i plotë ​​jep një ajër më të matur dhe harmonik. Lixium është në dispozicion në tre formate të ndryshme për t’iu përshtatur çdo projekti.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 17.25 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Mermer

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

Krem

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lixium Cream High Glossy 60×120 10.5mm”