Liquid Stone Matte 60×120 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 10.4 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

E Zezë

Struktura

Mat

Guri i lëngshëm rrit bukurinë e gurit magmatik të hershëm dinamik. Formatet ofrojnë liri totale të kompozimit krijues: 120×60 cm, 60×60 cm dhe 60×30 cm për dysheme ose mure, përveç mozaikut dekorativ dhe formateve të shiritave. Përfundimet natyrale dhe kundër rrëshqitjes mundësojnë përdorimin e sipërfaqeve në çdo dhomë shtëpiake ose ambient komercial. Një koleksion hipnotik, gjithnjë në ndryshim, Liquid Stone përjetëson momentin që guri bëhet i përjetshëm.

Additional information

Weight 10.4 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

E Zezë

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Liquid Stone Matte 60×120 9mm”