Limestone Dark Antislip 120×120 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 30.11 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

Hiri

Struktura

Vrazhdë

Limestone di Impronta është një gur qeramik me një teksturë elegante natyrale dhe thelbësore, i krijuar për të plotësuar nevojën për mjedise të rehatshme dhe rigjeneruese.Guri gëlqeror kombinon stilin dhe sigurinë për çdo dysheme të jashtme. Kopshti, pishina, oborri, tarraca

Additional information

Weight 30.11 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

Hiri

Struktura

Vrazhdë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Limestone Dark Antislip 120×120 9mm”