Limestone Beige Antislip 60×60 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 7.03 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

Hiri

Struktura

Vrazhdë

Limestone di Impronta është një gur qeramik me një teksturë elegante natyrale dhe thelbësore, i krijuar për të plotësuar nevojën për mjedise të rehatshme dhe rigjeneruese.Guri gëlqeror kombinon stilin dhe sigurinë për çdo dysheme të jashtme. Kopshti, pishina, oborri, tarraca

Additional information

Weight 7.03 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

Hiri

Struktura

Vrazhdë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Limestone Beige Antislip 60×60 9mm”