Kuartz Grey Matte 120×120 9mm

45.00

Weight 35.94 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Hiri

Struktura

Mat

Kuartz na prezanton një material që lind nga kombinimi i kuarcit dhe gurëve të tjerë natyrorë përgjatë venave të tij elegante. Një përzierje e mprehtë e teksturave që bashkohen në një gamë ngjyrash harmonike dhe të buta krijon një sërë pllakash për kuzhinë dhe hapësira të tjera. E disponueshme edhe si mbulesë muri për banjot, kjo seri vjen në katër nuanca të ndryshme dhe tre formate për t’u bërë një koleksion më i gjithanshëm, si në aplikime, formate dhe përfundime.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 35.94 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Hiri

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kuartz Grey Matte 120×120 9mm”