Jewel Grey High Glossy 60×120 10.5mm

35.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 17.45 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

Hiri

Struktura

Shkëlqim

Kjo pllakë prej porcelani  që imiton gurin e çmuar është një himn për ekspresivitetin më të egër të natyrës, një odë për sharmin magjik të gurëve më të bukur natyrorë. Teksturat intriguese të Jewel pushtojnë hapësirat, duke arritur një efekt mahnitës. Sipërfaqet dekorative me ndikim të lartë pushtojnë çdo hapësirë. Jewel është një koleksion pllakash prej porcelani të lëmuara të disponueshme në dy formate dhe katër nuanca të ndryshme për të mahnitur mysafirët tuaj.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 17.45 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

Hiri

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jewel Grey High Glossy 60×120 10.5mm”