Industrial Black Mate 60×60 10mm

Weight 7.4 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Metal

Ngjyra

E Zezë

Struktura

Mat

Industrial është një pllakë porcelani me format të madh që përputhet dhe përshtatet me pothuajse çdo stil falë pamjes së saj bashkëkohore. Kjo seri është pjesë e koleksionit XLife, ku qeramika me format të madh krijojnë hapësira të mëdha dhe të vogla me ndikim të madh vizual. Pllakat e pllakave qeramike me format të madh kombinohen me copa më të vogla për të krijuar ambiente të brendshme befasuese ku kalimi i kohës është vetëm një vlerë e shtuar. Kjo rezulton në një gamë prej katër formatesh të ndryshme të disponueshme në dy nuanca të ndryshme për t’i bërë projektet emocionuese realitet.

Additional information

Weight 7.4 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Metal

Ngjyra

E Zezë

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Industrial Black Mate 60×60 10mm”