Granite Cream 75×75 Matte 9mm

24.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 12.94 kg
Dimensions 75 × 75 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Krem

Struktura

Mat

Është një material i përjetshëm, sipërfaqet e të cilit imitojnë në mënyrë të përsosur teksturat intriguese të graniteve me struktura të thjeshta dhe fragmente të vogla. Ideale për dysheme dhe pllaka muri, seria Granite vjen në pesë formate porcelani dhe katër nuanca. Struktura e saj mat dhe pak e hollë e bën atë një shtresë ideale që përshtatet me stile të ndryshme të dizajnit të brendshëm.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 12.94 kg
Dimensions 75 × 75 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Terasë

Ngjyra

Krem

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Granite Cream 75×75 Matte 9mm”