Gemstone Grey High Glossy 120×120 10.7mm

Weight 37.38 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Terracer

Ngjyra

Hiri

Struktura

Shkëlqim

Pllakat tona prej porcelani Gur i çmuar janë një odë për terrazzo më tradicionale me përfitimet teknike të pllakave tona prej porcelani. Ne e ngjyrosim historinë me një udhëtim nëpër kohë dhe hapësirë. I disponueshëm në ngjyra të ndryshme (e bardhë, gri dhe e zezë) dhe në dy formate, Gemstone do të sjellë ritëm dhe një prekje elegante, por të rastësishme, në dhomat tuaja. Një goditje e sigurt!

Additional information

Weight 37.38 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Terracer

Ngjyra

Hiri

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gemstone Grey High Glossy 120×120 10.7mm”