Egeo Pearl High Glossy 60×120 10mm

30.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 17.81 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Hiri

Struktura

Shkëlqim

Egeo bashkon në një seri pllakash porcelani me efekt guri të gjithë karakterin e shënuar nga venat e tij karakteristike. Personaliteti i tij i fortë dhe bukuria e brendshme e mermerit nga i cili merr frymëzimin e bëjnë maturinë e dizajneve të tij një lulëzim elegant për të gjitha llojet e ambienteve të brendshme dhe hapësirave publike. Pllakat që përbëjnë këtë seri paraqesin një shumëllojshmëri kromatike deri në tre nuanca dhe formate të ndryshme porcelani për të ofruar më shumë opsione për profesionistët më kërkues.

Koha e liferimit: 24 ore

Categories: , , , , , , ,

Additional information

Weight 17.81 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Hiri

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Egeo Pearl High Glossy 60×120 10mm”