Dorset Cenere Cross Cut Matte 120×120 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 29.35 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

Krem

Hapësira

Banjo, Enterier

Struktura

Mat

Koleksioni është frymëzuar nga një shumëllojshmëri gjithnjë e më e rrallë dhe elegante e një guri gëlqeror me tërheqje mijëvjeçare, një material ikonë në dizajnin arkitekturor. Interpretimi i ri përfaqëson dy bërthamat plotësuese të përkryera – Cross Cut dhe Vein Cut – që korrespondojnë me dy drejtimet në të cilat janë prerë blloqet e gurores.

Additional information

Weight 29.35 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Guri

Ngjyra

Krem

Hapësira

Banjo, Enterier

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dorset Cenere Cross Cut Matte 120×120 9mm”