Dolomite White Glossy 120×120 10.2mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 37.35 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Shkëlqim

Dizajni i butë i mermerit më elegant është pika fillestare e Dolomitit, një seri pllakash porcelani që është pjesë e koleksionit të pllakave qeramike XLife me format të madh nga Cifre. Dolomiti vjen në dy nuanca të lehta (të fildishtë dhe të bardhë) dhe disponohet në 2 përfundime: i lëmuar për të shfrytëzuar në maksimum shkëlqimin e ngjyrave të tij ose mat për një rezultat më natyral. Është i disponueshëm në tre formate gresi prej porcelani të korrigjuar me copa që rriten deri në 120×280 për të rritur vazhdimësinë vizuale të hapësirave.

Additional information

Weight 37.35 kg
Dimensions 120 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dolomite White Glossy 120×120 10.2mm”