Baltic White Taupe Matte 60×60 8.5mm

35.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 6.46 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Pishinë, Terasë

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

eramica Rondine riprodhon me mjeshtëri gurin tipik anglez Burlington.
Kjo linjë është minimale, me nuanca natyrale dhe jashtëzakonisht e gjithanshme. Guri ka një shtresim të fortë, për shkak të rrjedhës së kohës, dhe karakterizohet nga sipërfaqe të pabarabarta kromatike, gjë që e bën produktin të butë, jashtëzakonisht elegant dhe të kombinueshëm me lloje të tjera materialesh, si druri, metali dhe betoni.
Seria e re Baltic, me përmasat e saj të korrigjuara në 60×120, 100×100, 60×60, 30×60 dhe ngjyrat e saj Gri e errët, Gri, Gri e çelur, e Bardhë, Bezhë dhe E kaltër, ndërthur bukurinë dhe forcën.
Madhësia 60×120 me përfundimin Grip lejon vazhdimësinë midis ambienteve të brendshme dhe të jashtme dhe ambienteve rezidenciale dhe komerciale. Ky koleksion kombinon të gjitha karakteristikat e gresit me bukurinë estetike të gurit

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 6.46 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier, Fasadë, Pishinë, Terasë

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Mat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baltic White Taupe Matte 60×60 8.5mm”