Atmosphere Pearl High Glossy 12,5×25 8.5mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 0.3 kg
Dimensions 12.5 × 25 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Hiri

Struktura

Shkëlqim

Atmosphere është një koleksion që përmban pllaka gresi për kuzhina dhe banjo me dizajne të jashtëzakonshme. Kjo seri rikuperon stilet më tradicionale për të arritur rezultate aktuale dhe transgresive përmes dekorimeve të theksuara dhe ngjyrave intensive. Ky koleksion i pllakave qeramike të murit është i disponueshëm në formatin 12.5×25 cm dhe vjen në nëntë ngjyra të ndezura që mund të kombinohen me tetë pjesët e dekoruara për të krijuar ambiente me ndikim të lartë.

Additional information

Weight 0.3 kg
Dimensions 12.5 × 25 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Hiri

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Atmosphere Pearl High Glossy 12,5×25 8.5mm”