Anubis High Glossy 60×120 10.5mm

Weight 17.81 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Ari

Struktura

Shkëlqim

Një dizajn i hollë dhe i përjetshëm. Me efektin e lëmuar të koleksionit tonë Anubis ju do të udhëtoni shumë përtej. Nxitja e mermerit më tradicional të këtij koleksioni do të jetë një bast i sigurt për të mbushur çdo dhomë me qartësi, elegancë dhe sofistikim. Venat delikate të artë, kafe dhe gri të dizajnit të saj do të rrisin bukurinë e shtëpisë tuaj me një dizajn të modës që ruan, në të njëjtën kohë, hijeshinë e mermerit tradicional.

Additional information

Weight 17.81 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Mermer

Ngjyra

Ari

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anubis High Glossy 60×120 10.5mm”