Alurock White Matte Soft 60×120 9mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Weight 10.24 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Gjysëmshkëlqim

Çngjyrosja, pikimet dhe gërvishtjet transformojnë dhe sjellin metalin në jetë. Alurock shfaq stilin e tij të fortë estetik në sipërfaqet prej guri qeramike për dyshemetë, duke riinterpretuar materialin bashkëkohor, në modë që bie në sy. Një humor nëntokësor dhe tekstura me papërsosmëri të dukshme zbulojnë kalimin e kohës, historinë e djeshme të përditësuar. Përshtatja e hapësirave dhe ri-imagjinimi i toneve dhe nuancave dalluese krijojnë vende shumë të dallueshme.

Additional information

Weight 10.24 kg
Dimensions 60 × 120 cm
Efekti

Guri

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Gjysëmshkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alurock White Matte Soft 60×120 9mm”