Allure Rovere Amande Antislip 30×120 20mm

65.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Dimensions 30 × 120 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

Krem

Hapësira

Enterier, Pishinë, Terasë

Struktura

Vrazhdë

Allure është një projekt që përfshin sipërfaqet natyrale me pamje druri që japin mjedise një material prestigjioz dhe elegancë për luks të vërtetë në
hapësirë arkitektonike

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Dimensions 30 × 120 cm
Efekti

Dru

Ngjyra

Krem

Hapësira

Enterier, Pishinë, Terasë

Struktura

Vrazhdë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Allure Rovere Amande Antislip 30×120 20mm”