Alchimia Blue Brillo 7.5×30 8.6mm


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 0.30 kg
Dimensions 7.5 × 30 cm
Efekti

Porcelan

Struktura

Shkëlqim

Ngjyra

E Kaltër

Pllakat e vogla të murit të kuzhinës të serisë Alchimia krijojnë shtëpi bashkëkohore që nuk e humbin atë prekje delikate që na kujton ditët e gjata dhe pasditet e lumtura të fëmijërisë sonë. Alchimia mbush hapësirat me rehati për të na bërë të ndihemi plotësisht si në shtëpinë tonë. Trupi i bardhë qeramik i jep formë pllakave të murit të disponueshme në dy formate. Gjithashtu vjen deri në nëntë ngjyra dhe dy pjesë të dekoruara. Shkathtësia, si dhe shkëlqimi i brendshëm i këtyre pjesëve me përfundimin e tyre me shkëlqim, e bëjnë Alchimia një koleksion ideal për personalizimin e hapësirave.

Additional information

Weight 0.30 kg
Dimensions 7.5 × 30 cm
Efekti

Porcelan

Struktura

Shkëlqim

Ngjyra

E Kaltër

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alchimia Blue Brillo 7.5×30 8.6mm”