Acron White Antislip 60×60 9mm

25.00


Deprecated: Function WC_Product::list_attributes is deprecated since version 3.0! Use wc_display_product_attributes instead. in /home/u164326281/domains/agimicompany.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085
Weight 7.42 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Beton

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Vrazhdë

Acron është një dizajn delikat dhe elegant që riprodhon në mënyrë të përsosur estetikën e çimentos pa hequr dorë nga avantazhet teknike të dyshemeve tona prej porcelani. Me një dizajn modern që nuk neglizhon ndërtimet më tradicionale, kjo pllakë dyshemeje me ngjyrë antracit do të mbushë shtëpinë tuaj me ngrohtësi. Për një shkathtësi më të madhe, Acron është i disponueshëm në gjashtë formate, katër ngjyra (antracit, fildish, perla dhe e bardhë) dhe dy përfundime të ndryshme.

Koha e liferimit: 24 ore

Categories: , , , , , ,

Additional information

Weight 7.42 kg
Dimensions 60 × 60 cm
Efekti

Beton

Ngjyra

E Bardhë

Struktura

Vrazhdë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acron White Antislip 60×60 9mm”