VILLA SAN PIETRO

PROJECT DETAILS

Ky projekt i jashtëzakonshëm, është një ndërthurje e shkëlqyer mes modernes dhe elegancës. Ambient i ëndrrave që ju ofron ndjenjën e pazëvendësueshme të qetësisë dhe ngrohtësisë. Çdo detaj është përzgjedhur me kujdes si dhe pjesë e koleksioneve tona të fundit të cilat dallohen për veçantinë dhe stilin unik.
Në këtë projekt çdo produkt është nga dizajner dhe
brende të mirënjohura botrore si: AntonioLupi,
DieselLiving, IrisCeramika, Italgraniti dhe Oioli.

×