NM BAU

PROJECT DETAILS

Projekti aktualisht në ndërtim në Nettetal nga NM-BAU
Janë ndërtuar 30 apartamente ëndrrash në një pozicion të shkëlqyer dhe janë dorëzuar në kohë të fundit të vitit 2022. Pjesa sanitare dhe të gjitha ceramikat janë të furnizuara nga Agimi Company, duke shtuar një prekje të veçantë dhe cilësi të lartë në çdo detaj të ambientit.

×