Lirimi & ACL

PROJECT DETAILS

Si një ndër ndërtimet më të mëdha rezidenciale në Mati 1, Prishtinë, Kompleksi Blini shquhet për vëmendjen që i kushtohet hapësirave të përbashkëta të gjithanshme, të cilat janë vendosur në mënyrë strategjike. Kjo ndërtim inkurajon bashkëveprimin dhe bashkëpunimin mes banorëve duke ofruar ambiente rekreative dhe të përshtatshme për këtë qëllim.
Një detaj i rëndësishëm që e bën të dallueshëm Kompleksin Blini është fakti që çeramiken dhe pjesët sanitare janë furnizuar nga Agimi Company. Besimi në cilësinë dhe inovacionin e Agimi Company e bën atë zgjedhjen e parë për projekte të tilla rezidenciale.

×