Tregtia Kompleksi Kodrina

PROJECT DETAILS

Me standardet më të larta të ndërtimit në vend, dhe me një cilësi të garantuar, kompania “ TREGTIA ” është duke ndërtuar kompleksin “ KODRINA “, lagjen më të bukur në Prishtinë. Ky projekt MADHËSHTOR, që shtrihet në një hapësirë prej 21 hektarësh, u projektua dhe dizajnua nga arkitekti amerikan me fame botërore, DANIEL LIBESKIND.
Përbrenda kësaj bukurie mahnitëse, do të jetojnë mbi 15.000 banorë. Një lagje unike, me karakter të veçantë urban, jo vetëm në Kosovë por edhe në Ballkan.
Ky është një tjetër projekt gjigand që i ka besuar cilësine produkteve nga AgimiCompany.

×