Zellige Aqua Glossy 10×10 10mm

45.00

Weight 7.01 kg
Dimensions 10 × 10 cm
Efekti

Njëngjyrëshe

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

E Kaltër

Struktura

Shkëlqim

Formati i vogël dëshmon, edhe një herë, shkathtësinë e tij për të arritur atmosfera origjinale dhe të sofistikuara me pak përpjekje. Shtatë ngjyrat e kësaj pllake prej porcelani e bëjnë serinë Zellige materialin perfekt për ambientet e brendshme ku frika nga inovacioni dhe marrja e rrezikut zhduket plotësisht.

Koha e liferimit: 24 ore

Additional information

Weight 7.01 kg
Dimensions 10 × 10 cm
Efekti

Njëngjyrëshe

Hapësira

Banjo, Enterier

Ngjyra

E Kaltër

Struktura

Shkëlqim

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zellige Aqua Glossy 10×10 10mm”